Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17422
Title: Ефективність впровадження логістичних інформаційних технологій виробничими компаніями при перевезеннях за участю залізниць
Authors: Ломотько, Денис Вікторович
Кузьменко, Дмитро Михайлович
Гаєвський, Віталій Вікторович
Столбовий, Володимир Васильович
Keywords: залізниця
вантажні перевезення
логістичний ланцюг
інформаційна система
кількість вагонів
залізнична інфраструктура
ефективність управління
Issue Date: 2020
Publisher: Державна адміністрація залізничного транспорту України
Citation: Ломотько Д. В. Ефективність впровадження логістичних інформаційних технологій виробничими компаніями при перевезеннях за участю залізниць / Д. В. Ломотько, Д. М. Кузьменко, В. В. Гаєвський, В. В. Столбовий // Залізничний транспорт України. - 2020. - № 2. - С. 11-21.
Abstract: У теперішній час на залізницях України спостерігається значні коливання обсягів перевезень вантажів. В той же час, особливостями для АТ «Укрзалізниця» є: збільшення часу простою вагонів з вантажами на станціях та на під’їзних коліях під вантажними операціями або в їх очікуванні; наявність в експлуатації рухомого складу різних власників; старіння та зниження рівня технічного стану вагонів та їх комерційної придатності. Досвід показує, що раціоналізація варіантів організації транспортування безпосередньо впливає на кінцеву вартість продукції. В свою чергу, раціональна організація транспортної, вантажної та логістичної роботи виробничих ланок суттєво зменшують транспортно-логістичні витрати і вартість готової продукції для споживача, не знижуючи якість товару, що позитивно впливає на репутацію компанії та її конкурентоспроможність.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17422
ISSN: 2311-4061 (print)
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ломотько.pdf729.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.