Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17477
Назва: Пріоритети і ризики цифрової трансформації логістики в Україні
Інші назви: Priorities and risks of digital logistics transformation in Ukraine
Автори: Каграманян, Артур Олександрович
Kahramanian, A. O.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Каграманян А. О. Пріоритети і ризики цифрової трансформації логістики в Україні / А. О. Каграманян // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 129-130.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні українська логістична система потребує швидкого і суттєвого коригування. Зруйнована інфраструктура, знищені транспортні засоби та логістичні сполучення, окуповані території, постійні ризики нападів та обстрілів потребують пошуку нових механізмів здійснення постачань, адже руйнація традиційних маршрутів і шляхів сполучення глобально впливає як на вітчизняну, так і на економіку світу. За існуючих умов господарювання постала потреба у формуванні якісно нових моделей ланцюгів постачань. При цьому необхідно орієнтуватися на новітні технології, які сприяють прозорості ланцюга, підтримують здатність підприємств до протистояння певним потрясінням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17477
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Каграманян.pdf7.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.