Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17507
Назва: Формалізація технології мультимодальних залізничних перевезень на основі "зеленої" логістики
Інші назви: Formalization technology of multimodal rail transportation on the basis "green" logistics
Автори: Ломотько, Денис Вікторович
Огар, Олександр Миколайович
Ломотько, Микола Денисович
Lomotko, D. V.
Ohar, O. M.
Lomotko, M. D.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Ломотько Д. В. Формалізація технології мультимодальних залізничних перевезень на основі "зеленої" логістики / Д. В. Ломотько, О. М. Огар, М. Д. Ломотько // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 148-151.
Короткий огляд (реферат): З поданням України заявки до вступу Європейського союзу почався рух глобальних реформ в країні. Одним із цих рухів стала реформування на автомобільному та залізничному транспорті України. В даній роботі розглядається напрямок реформ у бік «зеленої» логістики, що є важливим напрямком реформування для виходу України на глобальний ринок вантажних перевезень. Але для досягнення даної мети потребується оновлення технологій перевезень вантажів з використанням нових логістичних принципів. «Зелена» логістика виконує завдання щодо зменшення забруднення навколишнього середовища від транспорту при збереженні ефективності логістичних ланцюгів за рахунок введення екологічних технологій та оптимізації витрат.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17507
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ломотько.pdf7.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.