Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1751
Title: Методичні вказівки для підготовки до модульного тестування з курсу "Ділова англійська мова" для магістрів (англійська мова)
Authors: Золотаревська, Лада Ігорівна
Гаврилова, Олена Валентинівна
Issue Date: 2019
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки для підготовки до модульного тестування з курсу "Ділова англійська мова" для магістрів (англійська мова) / укладачі : Л. І. Золотаревська, О. В. Гаврилова ; кафедра іноземних мов. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 45 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для студентів другого освітнього рівня (магістр) таких галузей знань: «Транспорт» «Електрична інженерія», «Соціальні та поведінкові науки», «Управління та адміністрування» – за відповідними напрямками підготовки та освітніми програмами. Методичні вказівки розроблені у форматі контрольного тестування та містять у собі тестові вправи, завдання, тексти, які пов’язані тематично, а саме «Business contracts», «Transport logistics». «Customs procedures». Вправи також спрямовані на розвиток мовної, професійної й соціальної компетенції. У вказівках реалізований інтегрований підхід, що забезпечує розвиток усіх видів мовної діяльності й аспектів мови. Робота з вказівками може здійснюватися як в аудиторному, так і в самостійному режимах. Ця робота розроблена відповідно до робочої програми дисципліни «Ділова іноземна мова» і є складовою частиною УМКД.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1751
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки1.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.