Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17551
Назва: Шляхи покращення ефективності міжнародних перевезень в сучасних умовах
Інші назви: Ways of improving the efficiency of international transportation under modern conditions
Автори: Музикін, М. І.
Петренко, В. Ю.
Muzykin, M. I.
Petrenko, V. Yu.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Музикін М. І. Шляхи покращення ефективності міжнародних перевезень в сучасних умовах / М. І. Музикін, В. Ю. Петренко // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 158-160.
Короткий огляд (реферат): Розвиток економіки України в роки війни значною мірою залежить від здатності її підприємств створювати конкурентоспроможну продукцію на світовому ринку. Важливою запорукою успіху перевезення внутрішніх вантажів є зниження логістичних витрат, що вимагає координації дій вантажовідправників, перевізників та інших учасників транспортного процесу по всьому логістичному ланцюгу. Війна, розв’язана Російською Федерацією, не лише завадила реалізації намічених управлінських рішень та вирішенню проблем в сфері логістики та транспортної інфраструктури, але й призвела до появи нових. Слід зазначити, що транспортна інфраструктура в умовах війни виконує багато надзвичайно важливих військових, соціальних, гуманітарних та економічних завдань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17551
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Музикін.pdf7.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.