Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17554
Назва: Організація логістичних ланцюгів поставок вантажів у сучасних умовах
Інші назви: Organization of logistics chains of supply of cargoes in modern conditions
Автори: Мурашко, В. М.
Кущенко, А. В.
Murashko, V. M.
Kushchenko, A. V.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Мурашко В. М. Організація логістичних ланцюгів поставок вантажів у сучасних умовах / В. М. Мурашко, А. В. Кущенко // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 164-165.
Короткий огляд (реферат): В сучасних складних умовах нашої країни на фоні глобалізації та посилення конкуренції на ринку, ефективне управління логістичними ланцюгами поставок стає все більш важливим фактором успіху для підприємств. У глобальних логістичних системах, де товари перевозяться через кілька країн та континентів, відповідність термінам, якість товарів та зниження витрат є основними викликами. Особливе місце в цьому сенсі посіли зернові вантажі. Більшість компаній в цьому сегменті стикаються зі складністю координації та управлінням ланцюгами поставок. Організація ефективних та дієвих логістичних процесів може забезпечити підприємствам конкурентну перевагу та збільшення прибутку. Тому, вивчення проблем ланцюгів поставок зернових вантажів у транспортних логістичних системах та розробка ефективних стратегій управління є важливим завданням для аграрних, транспортних та логістичних компаній.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17554
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мурашко.pdf7.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.