Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17578
Назва: Пропозиції з удосконалення контейнерних перевезень в Україні в сучасних умовах
Інші назви: Proposals for improving container transportation in Ukraine in modern conditions
Автори: Шульдінер, Юлія Володимирівна
Кундій, Л. Л.
Shuldiner, J. V.
Kundiy, L. L.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Шульдінер Ю. В. Пропозиції з удосконалення контейнерних перевезень в Україні в сучасних умовах / Ю.В. Шульдінер, Л. Л. Кундій // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 190-192.
Короткий огляд (реферат): Для збільшення пропускної спроможності вантажів на пропускних пунктах залізниць України і Європи пропонується розбудувати нову систему терміналів і інфраструктури на пропускному пункті Ягодин у Волинській області. І нову систему терміналів заміни ширини колії на європейську у Львівській області поблизу Рави-Руської. Розбудувати нові контейнерні термінали, нові інженерно-технічні споруди. А також створити ефективну адміністративну мережу яка займається документацією вантажів, і обслуговуванням клієнтів. Побудована на даних дільницях євро інтегрованої інфраструктура і контейнерні термінали для збільшення пропускної спроможності на прикордонних дільницях може стати подальшим розвитком розбудови євроінтегрованої системи залізниць в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17578
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шульдінер.pdf7.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.