Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17592
Назва: Операційний менеджмент сучасного підприємства
Інші назви: Operational management of the modern enterprise
Автори: Гребенюк, Г. М.
Hrebeniuk, H. M.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Гребенюк Г. М. Операційний менеджмент сучасного підприємства / Г. М. Гребенюк // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 215-216.
Короткий огляд (реферат): Головною метою операційного менеджменту є формування ефективної системи управління операціями у виробництві. Об'єднання основних чинників і аспектів діяльності підприємства вимагає, щоб цей процес здійснювався на основі раціонального управління операціями. Важливим елементом в системі операційного менеджменту є організація ефективного виробничого процесу. Виробничий процес - це цілеспрямоване, постадійне перетворення початкової сировини і матеріалів в готовий, заданої властивості продукт, придатний до споживання або до подальшої обробки на іншому підприємстві в інакших умовах виробництва; він являє собою сукупність взаємопов'язаних основних, допоміжних і обслуговуючих процесів праці та знарядь праці з метою створення споживчих вартостей - корисних предметів праці, необхідних для виробничого або особистого споживання. Сукупність і взаємозв'язок основних, допоміжних і обслуговуючих процесів утворюють структуру виробничого процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17592
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гребенюк.pdf7.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.