Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17603
Title: Роль маркетингу у підвищенні ефективності пасажирських перевезень на залізничному транспорті в сучасних умовах
Other Titles: The role of marketing in increasing the efficiency of passenger transport on rail transport in modern conditions
Authors: Копитко, О. В.
Kopytko, O. V.
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Копитко О. В. Роль маркетингу у підвищенні ефективності пасажирських перевезень на залізничному транспорті в сучасних умовах / О. В. Копитко // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 234-236.
Abstract: Пасажирські перевезення, будучи невід'ємною частиною транспортної системи, відіграють не тільки значну економічну роль, але і мають соціальне значення для життя як суспільства в цілому, так і окремих його громадян. Українська залізниця залишається транспортом, який попри війну виконує свої функції – перевозить пасажирів та вантажі. Пасажирські перевезення і до початку війни були збитковими і Укрзалізниця перекривала їх за допомогою вантажних перевезень. Держава забезпечує стабільність цін на пасажирські перевезення і є надія на те , що вартість пасажирських квитків в Україні у часи війни зростати не будуть. Підвищення ефективності пасажирських перевезень на залізничному транспорті має базуватися на маркетингових принципах і методах. До них відносяться вивчення та аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища, динаміки транспортних ринків та попиту на пасажирські перевезення, сегментаційний аналіз та розробка комплексу маркетингу для цільових груп споживачів та транспортних ринків.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17603
Appears in Collections:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Копитко.pdf7.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.