Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1761
Назва: A glimpse into locomotives : from background to reality
Автори: Золотаревська, Лада Ігорівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: A glimpse into locomotives : from background to reality : методичні вказівки з розвитку різних видів читання / укладач Л. І. Золотаревська ; кафедра іноземних мов. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 43 с.
Короткий огляд (реферат): Видання підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни і є складовою частиною навчально-методичного комплексу дисципліни «Англійська мова». Методичні вказівки призначені для удосконалення навичок різних видів читання, систематизації знань і розширення словникового запасу у студентів всіх курсів, які спеціалізуються у сфері експлуатації та ремонту рухомого складу за спеціальністю «Залізничний транспорт». Робота містить тексти і вправи різних типів, що вчать використовувати нові слова у мовленні та перекладі технічної літератури за спеціальністю. Дана система вправ забезпечує набуття міцних навичок у всіх видах мовної та перекладацької діяльності, формує уміння висловлювати власну думку й обговорити з колегами технічні питання, що виникають. Розробка спрямована на роботу з різними видами інформації, опанування засобів публічного виступу, активне використання мовленнєвих засобів для вирішення комунікативних завдань, технічного словникового запасу для перекладу технічних текстів, удосконалення дослідницьких умінь, а саме пошук і виділення необхідної інформації, її обробку та подання. Робота розроблена у відповідності до робочої програми дисципліни і є складовою частиною УМКД.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1761
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки1.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.