Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17676
Назва: Дослідження вантажних перевезень в умовах воєнного стану в Україні
Автори: Примаченко, Ганна Олександрівна
Яресько, С. Ю.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Бібліографічний опис: Примаченко Г. О. Дослідження вантажних перевезень в умовах воєнного стану в Україні / Г. О. Примаченко, С. Ю. Яресько // Транспорт: наука та практика : збірник наукових праць за матеріалами ІI-ї міжнар. наук.–практ. конф. (25-26 травня 2023 р.). – 2023. – С. 244-246.
Короткий огляд (реферат): Вантажні перевезення є головною та основною складовою в Україні і у світі. Виконуючи перевезення в межах підприємств транспорт впливає на масштаби суспільного виробництва і його темпи. Транспорт має значуще значення в сучасних умовах перевезень. Але втручання російської армії змінило не тільки наше життя, але і транспорту систему України. Суттєво ускладнилась логістика в Україні, зокрема через дефіцит палива, також дефіцит нафтопродуктів. Але і ще з однією проблемою Україна зіткнулася в період осінь – зима 2022 – 2023 рр., через російські обстріли по об’єктам інфраструктури, які спричинили масштабне відключення енергосистеми. Залізниця насамперед є однією із важливих сфер господарювання та невідокремленою частиною транспортної системи України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17676
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Примаченко.pdf1.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.