Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17683
Назва: Методологія та організація наукових досліджень
Автори: Дейнека, Олександр Георгійович
Крихтіна, Юлія Олександрівна
Ковальов, А. Ю.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Дейнека О. Г. Методологія та організація наукових досліджень : конспект лекцій / О. Г. Дейнека, Ю. О. Крихтіна, А. Ю. Ковальов. – Харків : УкрДУЗТ, 2023. – 67 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» є набуття здобувачами теоретичних знань та практичних навичок щодо здійснення науково-дослідної роботи, у процесі якої вони уміли б правильно формулювати проблеми, розробляти та обґрунтовувати шляхи та методи їхнього ефективного вирішення. Опанування предметом дисципліни сприятиме правильній організації, успішному написанню та захисту магістерської кваліфікаційної роботи за фахом. Конспект лекцій має значно поліпшити формування у здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти знань і вмінь, необхідних для вирішення завдань, пов’язаних з плануванням і проведенням наукових досліджень та втіленням їхніх результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17683
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf522.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.