Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17687
Назва: Дослідження зміни часу знаходження місцевих вагонів у Харківському вузлі
Автори: Ломотько, Денис Вікторович
Запара, Ярослав Вікторович
Дата публікації: 2009
Видавництво: Донецький інститут залізничного транспорту Української державної академії залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Ломотько Д. В. Дослідження зміни часу знаходження місцевих вагонів у Харківському вузлі / Д. В. Ломотько, Я. В. Запара // Збірник наукових праць Донецького інституту залізничного транспорту. - 2009. - № 17. - С. 9-16.
Короткий огляд (реферат): Постановка проблеми у загальному вигляді. Обіг вантажного вагона з усіма його елементами є одним із основних показників роботи залізниць. Оскільки основну частину часу за період свого обігу вагон знаходиться на технічних та вантажних станціях, необхідно аналізувати та комплексно вирішувати задачу зменшення цього простою. Час знаходження вагона на станції включає дві основні складові: під технологічними операціями та в їх очікуванні. Він окремо визначається для транзитних вагонів без переробки, з переробкою та місцевих. Час знаходження вагона на станції, як відомо, визначається від моменту надходження до його відправлення зі станції, включаючи час знаходження вагона на під’їзних коліях. Ряд особливостей виникає при переробці місцевих вагонів у вузлах. У цих випадках процеси, які пов’язані з часом знаходження місцевих вагонів (для вузла), починаються на сортувальних станціях при сортуванні вагонів і формування з них передавальних чи інших видів поїздів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17687
ISSN: 1993-5579 (print)
Розташовується у зібраннях:2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ломотько.pdf169.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.