Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17719
Title: Розробка моделі нечітких часових рядів з властивостями еволюційної самоорганізації для прогнозування пасажиропотоків
Authors: Бутько, Тетяна Василівна
Прохорченко, Андрій Володимирович
Чеклова, Є.В.
Issue Date: 2008
Publisher: Донецький інститут залізничного транспорту Української державної академії залізничного транспорту
Citation: Бутько Т. В. Розробка моделі нечітких часових рядів з властивостями еволюційної самоорганізації для прогнозування пасажиропотоків / Т. В. Бутько, А. В. Прохорченко, Є. В. Чеклова // Збірник наукових праць Донецького інституту залізничного транспорту. - 2008. - № 16. - С. 5-14.
Abstract: Сучасний напрямок розвитку теорії експлуатаційної роботи в області пасажирських перевезень передбачає реалізацію в основі виконання технічного планування і регулювання пасажирськими перевезеннями функцій прогнозування пасажиропотоків та моделювання перспектив розвитку перевізного процесу за допомогою інтелектуальних технологій. Впровадження в межах технічного планування нових і більш точних математичних методів прогнозування пасажиропотоків дозволить поновому поставити та вирішити найбільш важливі експлуатаційні задачі пасажирського комплексу, в тому числі з розробки та уточнення плану формування, схем обігу та графіку руху пасажирських поїздів, і на цій основі суттєво підвищити якість перевізного процесу за умови ресурсозбереження.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17719
ISSN: 1993-5579 (print)
Appears in Collections:2008

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бутько.pdf398.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.