Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17724
Назва: Формування логістичного ланцюгу доставки вантажів на базі оптимізації маршруту прямування поїздів
Автори: Ломотько, Денис Вікторович
Дата публікації: 2006
Видавництво: Донецький інститут залізничного транспорту Української державної академії залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Ломотько Д. В. Формування логістичного ланцюгу доставки вантажів на базі оптимізації маршруту прямування поїздів / Д. В. Ломотько // Збірник наукових праць Донецького інституту залізничного транспорту. - 2006. - № 6. - С. 19-27.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано підхід до визначення оптимального маршруту прямування поїзду на мережі залізниць, як одного з варіантів рішення задачі про формування раціонального логістичного ланцюгу доставки вантажу. Він враховує можливу ефективність системи доставки для залізниці і для вантажовласника. Використання нечітких моделей прийняття рішення дає можливість логістичним центрам здійснювати гнучкий управлінський вплив на ланки логістичного ланцюга та відповідні виконавчі підрозділи. Запропоноване рішення можливо бути практично використано для формування систем підтримки прийняття рішень для логістичних центрів залізниць, операторських та експедиційних компаній.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17724
ISSN: 1993-5579 (print)
Розташовується у зібраннях:2006

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ломотько.pdf399.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.