Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17729
Назва: Формування цифрових транспортних коридорів за участю залізничного транспорту
Інші назви: Formation of digital transport corridors with the participation of rail transport
Автори: Панченко, Наталія Георгіївна
Фролова, Наталія Львівна
Panchenko, N. G.
Frolova, N. L.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Панченко Н. Г. Формування цифрових транспортних коридорів за участю залізничного транспорту / Н. Г. Панченко, Н. Л. Фролова // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 300-301.
Короткий огляд (реферат): Залізничний транспорт України, як показала практика, є основою забезпечення не лише загальнонаціольного економічного розвитку держави, але й її обороноздатності. Саме тому інноваційна трансформація залізничної галузі повинна відбуватись відповідно до тенденцій зміни світової економіки, яка наразі базується на засадах цифровізації та інформатизації. Розвиток інформаційних технологій на підприємствах залізничного транспорту України здійснювався у взаємозв'язку з процесом масштабної реструктуризації системи управління перевезеннями, що було розпочато на початку 2000-х років і, як свідчать реалії, триває до теперішнього часу. Його основою стала оптимізація управлінської діяльності за рахунок використання сучасних технічних і технологічних рішень в області транспортного менеджменту, телекомунікацій, інформаційних технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17729
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панченко.pdf389.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.