Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17738
Title: Методичні вказівки до виконання економічної частини магістерських робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 273 «Залізничний транспорт», освітньої програми «Локомотиви та локомотивне господарство»
Authors: Яковенко, Валентина Григорівна
Куделя, Вікторія Іванівна
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання економічної частини магістерських робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 273 «Залізничний транспорт», освітньої програми «Локомотиви та локомотивне господарство» / укладачі : В. Г. Яковенко, В. І. Куделя ; кафедра менеджменту, публічного управління та HR-технологій- Харків ; УкрДУЗТ, 2023. - 41 с.
Abstract: Найважливішими задачами локомотивного господарства є повне і високоякісне виконання плану роботи тягового рухомого складу (локомотивів і моторвагонного), забезпечення ефективного його застосування, економічне використання технічних засобів на ремонті і досягнення найбільшої економічної ефективності виробничої діяльності всіх підприємств локомотивного господарства і їхніх підрозділів. У методичних вказівках наведені положення основних термінів і методи розрахунку економічної ефективності для розроблення економічної частини у магістерській роботі.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17738
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf598.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.