Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17739
Title: Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни «Паралельні та розподілені обчислення та СKLOUD-технології»
Authors: Мірошник, Марина Анатоліївна
Савін, Ю. В.
Некрасов, Олег Леонідович
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни «Паралельні та розподілені обчислення та СKLOUD-технології» / укладачі : М. А. Мірошник, Ю. В. Савін, О. Л. Некрасов ; кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 130 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для проведення лабораторних робіт з дисціпліни «Паралельні та розподілені обчислення та CKLOUD-технології» (ПРО CKLOUD Т), уведених до навчального процесу на підставі навчальних планів за вищевказаним напрямом. Метою викладання курсу є здобуття знань про принципи побудови та функціонування інформаційних систем за допомогою CKLOUD-технологій. Методичні вказівки містять опис семи лабораторних робіт. Кожен розділ містить такі підрозділи: мета роботи, теоретична частина, вказівки з підготовки до виконання лабораторної роботи, зміст звіту, контрольні запитання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17739
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf8.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.