Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17763
Назва: Загальна характеристика системи аналізу та оцінки комерційної діяльності підприємства
Інші назви: General characteristics of the system for analysing and evaluating the company's commercial activity
Автори: Деділова, Т. В.
Жованик, О. О.
Dedilova, T. V.
Zhovanyk, О. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Деділова Т. В. Загальна характеристика системи аналізу та оцінки комерційної діяльності підприємства / Т. В. Деділова, О. О. Жованик // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 328-330.
Короткий огляд (реферат): Система аналізу та оцінки комерційної діяльності підприємства – це комплексний підхід до збору, обробки та інтерпретації даних щодо різних аспектів діяльності підприємства з метою оцінки його ефективності, фінансового стану, ринкової позиції та стратегічного напрямку. Ця система використовується для аналізування внутрішніх і зовнішніх факторів, що впливають на успішність підприємства, з метою прийняття обґрунтованих рішень та розробки стратегій розвитку. Вона включає в себе оцінку фінансових показників, ринкового середовища, операційної ефективності та інших аспектів діяльності, що дозволяє зрозуміти сильні та слабкі сторони підприємства, виявити можливості для покращення та розробити рекомендації для його подальшого розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17763
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Деділова.pdf312.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.