Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17765
Title: Проблеми і протиріччя в системі управління інвестиційно-інноваційним розвитком територій
Other Titles: Problems and contradictions in the management system of investment and innovative development of territories
Authors: Дикань, Валерія Володимирівна
Цзян Пань
Dykan, V. V.
Jiang Pan
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Дикань В. В. Проблеми і протиріччя в системі управління інвестиційно-інноваційним розвитком територій / В. В. Дикань, Цзян Пань // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 332-334.
Abstract: Генерування інноваційних точок зростання і формування позитивного інвестиційного іміджу територій на сьогодні є стратегічно значущими завданнями, вирішення яких сприятиме формуванню привабливого інвестиційного клімату, прискоренню інноваційнотехнологічних зрушень і соціально-економічного розвитку територій, поглибленню залученості української держави до глобальних ланцюгів створення вартості. Поряд з цим незважаючи на суттєві переваги реалізації інвестиційно-інноваційних просторових змін на сьогодні не сформувалася ефективна система управління процесами інвестиційно-інноваційного розвитку територій і відсутні дієві інструменти їх активізації. Сучасний стан просторових локацій свідчить, що попри затверджені стратегії та програми регіонального розвитку на сьогодні так і не вдалося досягти збалансованості просторового розвитку територій і забезпечити їх інвестиційно-інноваційне зростання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17765
Appears in Collections:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дикань.pdf317 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.