Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17801
Title: Підвищення надійності транспортних систем на основі удосконалення організаційно-технологічної структури проектів мультимодальних перевезень
Authors: Примаченко, Ганна Олександрівна
Григорова, Єлизавета Ігорівна
Тарасов, Кирило Олександрович
Issue Date: 2022
Publisher: Центральноукраїнський національний технічний університет
Citation: Примаченко Г. О. Підвищення надійності транспортних систем на основі удосконалення організаційно-технологічної структури проектів мультимодальних перевезень / Г. О. Примаченко, Є. І. Григорова, К. О. Тарасов // Підвищення надійності і ефективності машин, процесів і систем : матеріали ІV міжнар.наук.-практ. конф. (13-15 квітня 2022 р.). - 2022. - С. 108-112.
Abstract: У сучасних умовах розвитку виробничих процесів в Україні та світі особливе місце займає функціонування мультимодальних транспортних систем. Ефективність мультимодальних перевезень обумовлена наявністю методів організації процесів доставки вантажів на основі сучасних логістичних принципів із залученням різних видів транспорту. Наявні рівні ефективності, асортимент та якість транспортних послуг для користувачів мультимодальної транспортної системи в Україні не відповідає сучасним світовим вимогам. Відсутні методи розробки мультимодальних проектів розвитку інфраструктури та рухомого складу, визначення розмірів інвестиційних ресурсів на розвиток конкурентоспроможної інфраструктури, методів взаємодії державного та приватного секторів. Для розвитку та здійснення цих проектів у мультимодальних транспортних системах потрібним є накопичення та аналіз практичного досвіду реалізації подібних логістичних схем.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17801
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Примаченко.pdf2.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.