Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1783
Назва: Програма курсу та методичні вказівки до практичних занять та контрольної роботи з дисципліни "Публічна політика"
Автори: Коновалов, Леонід Станіславович
Сторожилова, Уляна Леонідівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Програма курсу та методичні вказівки до практичних занять та контрольної роботи з дисципліни "Публічна політика" / укладачі : Л. С. Коновалов, У. Л. Сторожилова ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 42 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом дисципліни «Публічна політика» є процеси сучасної трансформації в системі державного управління, розвитку державної служби. Важливою складовою є акцент на необхідності втілення нових управлінських рішень, спрямованих на підвищення рівня знань державних службовців, сучасних технологій управління і адміністрування. Місце у структурнологічній схемі підготовки спеціалістів державної служби є базовою навчальною дисципліною, що пов’язує в єдине ціле всі дисципліни, які вивчаються слухачами в рамках фахової підготовки. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління і адміністрування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1783
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки614.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.