Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17879
Назва: Неоіндустріалізація як основа економічного розвитку
Інші назви: Neoindustrialization as the basis of economic development
Автори: Литвиненко, А. В.
Lytvynenko, A. V.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Литвиненко А. В. Неоіндустріалізація як основа економічного розвитку / А. В. Литвиненко // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 373-375.
Короткий огляд (реферат): Неоіндустріалізація - це концепція, яка стосується повторної появи або відродження виробничих галузей у розвинених країнах, які раніше перейшли до економіки, заснованої на послугах. Це передбачає впровадження нових технологій і методів виробництва для підвищення конкурентоспроможності та продуктивності промислового виробництва. Неоіндустріалізація розглядається як відповідь на виклики, з якими стикаються розвинені країни внаслідок глобалізації та аутсорсингу виробничих робочих місць у країни, що розвиваються, з нижчою вартістю робочої сили. Впроваджуючи нові технології та методи виробництва, розвинуті країни можуть підвищити ефективність і якість своїх виробничих процесів, уможливлюючи конкуренцію з недорогими виробниками в інших країнах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17879
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Литвиненко.pdf325.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.