Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17926
Назва: Розробка СППР для управління процесом формування контейнерних поїздів у рамках системи інтермодальних перевезень
Автори: Бутько, Тетяна Василівна
Прохоров, Віктор Миколайович
Пархоменко, Лариса Олексіївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Розробка СППР для управління процесом формування контейнерних поїздів у рамках системи інтермодальних перевезень : методичні вказівки до практичних і лабораторних робіт з дисципліни «Сучасні інформаційні технології в управлінні залізничними підрозділами» / укладачі : Т. В. Бутько, В. М. Прохоров, Л. О. Пархоменко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 49 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках представлено завдання, що може бути використано для проведення практичних занять та лабораторних робіт або для самостійного вирішення, яке націлене на розвиток навичок аналізу, проєктування та розроблення системи підтримки прийняття рішень для управління процесом формування контейнерних поїздів. Застосування сучасних інформаційних технологій, математичних моделей і алгоритмів оптимізації дасть змогу здобувачам поглибити свої знання в галузі інтермодальних перевезень та ефективного управління транспортними процесами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17926
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.