Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17937
Назва: Забезпечення інноваційного розвитку підприємств залізничного транспорту в умовах цифровізації
Інші назви: Ensuring the innovative development of rail transport enterprises under the conditions of digitalization
Автори: Торопова, Владислава Ігорівна
Toropova, V. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Торопова В. І. Забезпечення інноваційного розвитку підприємств залізничного транспорту в умовах цифровізації / В. І. Торопова // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 431-432.
Короткий огляд (реферат): Ефективна інноваційна діяльність є основою сталого розвитку будьякого суб’єкта господарювання. Зважаючи на низькі інвестиційні спроможності АТ «Укрзалізниця», його незначний інноваційний потенціал, а також особливості цифровізації світової та вітчизняної економіки, в якості головного інструменту забезпечення інноваційного розвитку підприємств залізничного транспорту слід виділити модель відкритих інновацій. Дана модель ґрунтується на твердженні, що в інноваційній діяльності вітчизняного суб’єкта господарювання може прийняти участь будь-яка зацікавлена особа. Це дозволить розширити межі партнерів інноваційної діяльності, її інвесторів, а також збільшити ймовірність та результативність реалізації спільних інноваційних проектів. Дієвості відкритої моделі інноваційної діяльності можливо забезпечити за рахунок створення відповідної цифрової платформи. Дана платформа стане базисом для попереднього обговорення та ухвалення спільних інноваційних проектів, що позитивно відіб’ється на якості інновацій та істотно скоротить час на її реалізацію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17937
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Торопова.pdf308 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.