Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1797
Назва: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт з дисципліни "Теоретична механіка".
Автори: Аксьонова, Наталія Анатоліївна
Оробінський, Олександр Васильович
Іванченко, Ксенія Вікторівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт з дисципліни "Теоретична механіка". Розділ "Динаміка". Загальні принципи механіки. Використання загального рівняння динаміки до дослідження механічної системи / укладачі : Н. А. Аксьонова, О. В. Оробінський, К. В. Іванченко ; кафедра механіки і проектування машин. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 46 с.
Короткий огляд (реферат): Тематика даної методичної розробки «Використання загального рівняння динаміки до дослідження механічної системи» є однією із найскладніших в розділі «Динаміка точки». Вищесказане зумовило необхідність розроблення і введення до навчального процесу методичних вказівок до виконання розрахунково – графічних робіт студентів будівельного та механіко-енергетичного факультетів, які дають комплексну уяву про склад, тематику і загальний обсяг окремої задачі розділу, типовий звіт з принципами виконання і варіанти задач для РГР, питання для самоконтролю і підготовки до тестування, іспиту (або заліку), а також рекомендовану літературу. Методичні вказівки призначені для студентів всіх спеціальностей будівельного та механіко-енергетичного факультетів денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1797
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки1.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.