Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18102
Назва: Синтез моделей для випробувань мікропроцесорних систем транспортної автоматизації : методичні вказівки
Автори: Кустов, Віктор Федорович
Щебликіна, Олена Вікторівна
Каменєв, Олександр Юрійович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Синтез моделей для випробувань мікропроцесорних систем транспортної автоматизації : методичні вказівки до практичних занять і виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Діагностика та випробування систем автоматизації технологічних процесів» / укладачі : В. Ф. Кустов, О. В. Щебликіна, О. Ю. Каменєв ; кафедра автоматики та комп’ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 53 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено алгоритми та методику синтезу моделей для випробувань мікропроцесорних систем транспортної автоматизації з використанням графоаналітичного методу. Надано рекомендації та описано процедуру синтезу моделі для випробувань системи мікропроцесорної централізації стрілок і сигналів на прикладі колійного розвитку прикладної залізничної станції. Наведено індивідуальні завдання та методичні рекомендації до виконання самостійної роботи, а також рекомендації до самостійного вивчення відповідних розділів курсу. Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерноінтегровані технології та робототехніка», які вивчають дисципліну «Діагностика та випробування систем автоматизації технологічних процесів» усіх форм навчання, є другим виданням, переробленим і доповненим.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18102
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.