Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18113
Title: Розроблення механізму забезпечення комплементарного розвитку підприємств туристичної індустрії в умовах цифровізації
Authors: Дикань, Валерія Володимирівна
Торопова, Дарія Дмитрівна
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Citation: Дикань В. В. Розроблення механізму забезпечення комплементарного розвитку підприємств туристичної індустрії в умовах цифровізації / В. В. Дикань, Д. Д. Торопова // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики : матеріали дванадцятої міжнар. наук.-практ. конф. (8 вересня 2023 р., м. Одеса). - С. 207-208.
Abstract: Зважаючи на вкрай складний стан галузі вже сьогодні інституціями влади і бізнесом формуються пропозиції щодо післявоєнного відродження туристичної індустрії, зокрема шляхом об’єднання потенціалу держави та бізнесу. Однією з таких пропозицій є створення та відновлення туристичних рад у регіонах, які за рахунок генерування туристичних зборів будуть забезпечувати виключно розвиток туризму і здійснювати промоцію територіальних туристичних локацій. Низка пропозицій сформована і в рамках Стратегії розвитку туризму та курортів на період до 2026 р. і відповідних стратегічних рішень на рівні регіонів та окремих міст.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18113
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дикань В..pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.