Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18115
Назва: Концепції корпоративної культури як сучасний етап розвитку управління кадрами
Автори: Каличева, Наталія Євгеніївна
Бруснік, К. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Каличева Н. Є. Концепції корпоративної культури як сучасний етап розвитку управління кадрами / Н. Є. Каличева, К. С. Бруснік // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики : матеріали дванадцятої міжнар. наук.-практ. конф. (8 вересня 2023 р., м. Одеса). - С. 431-432.
Короткий огляд (реферат): Реальною проблемою для керівників стає створення міцного «каркасу корпоративності» з відданих і креативно мислячих співробітників. Звичайно, першою умовою соціальної успішності та ефективності компанії є відповідність її діяльності законодавству та очікуванням громадськості. Йдеться про таку правову корпоративну діяльність, яка сприяє громадському визнанню людської гідності та досягненням співробітників, формуванню моральної людини, що розширює життєві ресурси та можливості компанії та її суб'єктів. Мало того, у такій діяльності вбачається не лише виконання соціальної місії, а й ширший зміст соціальної відповідальності компанії – зміцнення національного та навіть загальнолюдського соціального капіталу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18115
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Каличева.pdf1.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.