Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18136
Title: Вибір варіантів характеристик локомотивів з урахуванням оптимальної ефективності
Other Titles: Selection of variants of locomotive characteristics taking into account optimal efficiency
Authors: Крашенінін, Олександр Семенович
Шапатіна, Ольга Олександрівна
Мацегора, Дмитро Олександрович
Krasheninin, Oleksandr
Shapatina, Olga
Matsehora, Dmytro
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет науки і технологій
Citation: Крашенінін О. С. Вибір варіантів характеристик локомотивів з урахуванням оптимальної ефективності / О. С. Крашенінін, О. О. Шапатіна, Д. О. Мацегора // Проблеми та перспективи розвитку залізничного транспорту : матеріали 82 Міжнар. наук.-практ. конф. (20-21 квітня 2023 р.). - Дніпро : УДУНТ, 2023. - С. 165-166.
Abstract: UA: Різноманітність серій локомотивів, що забезпечують різні вимоги господарської діяльності, не завжди є основою їх ефективної роботи. Особливо це стосується локомотивів, які закуповуються закордоном. Як показав досвід їх експлуатації, вони не завжди пристосовані до реальних умов експлуатації, що склалися в нашій країні. Це, насамперед, інтенсивна їх експлуатація і не пристосованість ремонтної бази до проведення ТО, ПР рухомого складу. З іншого боку, діапазон потужностей, наприклад , вантажних локомотивів , що були закуплені , не відповідає традиційним , які враховують як довжину складу , так і довжину приймальновідправних шляхів і т.д. В цих умовах чи не найголовнішою задачею є правильний, обґрунтований вибір характеристик локомотивів з урахуванням його технічного стану. Мета дослідження полягає в розробці методики вибору варіантів характеристик локомотивів з урахуванням досягнення їх оптимальної ефективності.
EN: The saturation of the locomotive park of railways with various series of locomotives does not always correspond to their effective use given their inherent special characteristics. The article deals with the procedure of forming requirements for the characteristics of locomotives based on the efficiency criterion. Based on specific data shown decision-making procedures regarding some characteristics of locomotives.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18136
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Крашенінін.pdf406.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.