Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18176
Назва: Застосування інтерактивних методів у викладанні англійської мови
Автори: Антонова, Вікторія Федорівна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Антонова В. Ф. Застосування інтерактивних методів у викладанні англійської мови / В. Ф. Антонова // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 20-21.
Короткий огляд (реферат): В умовах сучасного навчального процесу вивчення англійської мови найбільшої популярності набувають інтерактивні методи, спрямовані на підхід до студента як до особистості, на розвиток не тільки творчого потенціалу студента, але й на вміння мислити та швидко реагувати, вдосконалюючи комунікаційні навички. Слово «інтерактив» (з англ. inter – взаємний, act – діяти) означає взаємодіяти. «Інтерактивне навчання» можна визначити як взаємодію викладача і студента в процесі спілкування та навчання з метою вирішення лінгвістичних і комунікативних завдань. Інтерактивна діяльність включає в себе організацію та розвиток діалогічного мовлення, взаєморозуміння, вирішення проблем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18176
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антонова.pdf311.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.