Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1818
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Психологія праці та її безпеки"
Автори: Брусенцов, Виталий Гаврилович
Гармаш, Богдан Костянтинович
Мороз, Микола Олександрович
Білецька, Євгенія Сергіївна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Психологія праці та її безпеки" / укладачі : В. Г. Брусенцов, Б. К. Гармаш, М. О. Мороз, Є. С. Білецька ; кафедра охорони праці та навколишнього середовища. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 26 с.
Короткий огляд (реферат): Метою та завданням вивчення дисципліни є надання майбутнім бакалаврам теоретичних знань і практичних навичок щодо психологічних та фізіологічних основ трудового процесу, щодо шляхів пристосування людини до навколишніх умов праці та їх впливу на безпеку праці, щодо психофізіологічних факторів умов праці, щодо ролі взаємовідносин у трудовому колективі для гарантування безпеки праці. Предметом вивчення дисципліни є психофізіологічні фактори умов праці та їх вплив на безпеку праці. Рекомендуються для студентів у межах підготовки бакалаврів з галузі знань «Цивільна безпека».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1818
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні видання531.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.