Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18191
Назва: Комунікативна методика викладання іноземних мов у закладах вищої освіти
Автори: Дзюба, Олена Анатоліївна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Дзюба О. А. Комунікативна методика викладання іноземних мов у закладах вищої освіти / О. А. Дзюба // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 26-27.
Короткий огляд (реферат): Наш світ не стоїть на місці, а постійно змінюється. Зміни стосуються всіх сфер нашого життя і викладання іноземної мови не є винятком. Багато років тому у вищих школах викладання було націлено на вивчення граматики та лексики. Студенти повинні були добре вміти перекладати тексти з іноземної мови, користуючись словником, а також знати технічні терміни відповідно до своєї майбутньої спеціальності. З часом вимоги до знання іноземної мови змінилися і сьогодні мовою треба вміти вільно, невимушено і, головне, сміливо спілкуватися, тому саме методика комунікативного викладання набула важливого значення в закладах вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18191
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дзюба.pdf310.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.