Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18195
Назва: Роль духовної самоорганізації в отриманні якісної освіти
Автори: Загрійчук, Іван Дмитрович
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Загрійчук І. Д. Роль духовної самоорганізації в отриманні якісної освіти / І. Д. Загрійчук // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 31-32.
Короткий огляд (реферат): Питання підвищення якості освіти – питання вічне, допоки буде існувати людина. Серед багатьох складових підвищення рівня та якості знань внутрішня самоорганізація суб’єкта, його налаштованість на засвоєння наукової інформації важить чи не найбільше. Навіть серед пересічних громадян, які безпосередньо не займаються пошуком резервів підвищення продуктивності пізнавального процесу, побутує приказка, що «коневі можна давати пити, але заставити його пити неможливо». Власне це й означає, що засвоєння знань найбільшою мірою залежить від суб’єкта, який пізнає. Роль учителя, викладача також є дуже важливою, навіть визначальною, але, щоб наставник не робив, якщо учень чи студент не бажає, чи не навчений до самовідданої, а отже, продуктивної навчальної праці, бажаного результату не буде.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18195
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загрійчук.pdf317.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.