Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18224
Назва: Визначення сутності поняття «збалансований розвиток підприємств залізничного транспорту»
Автори: Обруч, Ганна Володимирівна
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Обруч Г. В. Визначення сутності поняття «збалансований розвиток підприємств залізничного транспорту» / Г. В. Обруч // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали І Міжнар наук.-практ. конф, 23 квітня 2020 р. – Харків: ХДУХТ, 2020. – С. 56-58.
Короткий огляд (реферат): Наразі підприємства залізничного транспорту функціонують в умовах нестабільності і подальшого їх занурення в системну кризу, що здійснює дестабілізуючий вплив як на міжгалузеві комунікаційні зв’язки вітчизняних підприємств і реалізацію ними експортного потенціалу, так і на загалом економічний та соціальний стан національної економіки. Вирішення внутрішніх дисбалансів розвитку підприємств залізничної галузі потребує зміни підходу до управління ними на основі переходу до парадигми збалансованого розвитку, що базується на балансі економічних, соціальних і екологічних цілей та інтересів. Оскільки наміри подолання економічної кризи шляхом скорочення соціальних витрат та ігнорування екологічних інвестицій призвело до поглиблення кризового стану, втрати соціального капіталу і погіршення екологічної ситуації в країні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18224
ISBN: 978-966-405-497-0
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обруч.pdf502.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.