Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18225
Title: Удосконалення зернової логістики на основі моделей перевезень за принципами спільного використання
Other Titles: Improvement of grain logistics based on transportation models according to the principles of joint use
Authors: Кравченко, Михайло Анатолійович
Прохорченко, Андрій Володимирович
Kravchenko, Mykhailo
Prokhorchenko, Andrii
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет науки і технологій
Citation: Кравченко М. А. Удосконалення зернової логістики на основі моделей перевезень за принципами спільного використання / М. А. Кравченко, А. В. Прохорченко // Проблеми та перспективи розвитку залізничного транспорту : матеріали 82 Міжнар. наук.-практ. конф. (20-21 квітня 2023 р.). - Дніпро : УДУНТ, 2023. - С. 385-386.
Abstract: UA: Одним із напрямів надання системі перевезень зернових вантажів значної гнучкості операцій та швидкості руху відправок є гібридизація існуючої моделі перевезень "hub-andspoke" з "point-to-point", яка може ґрунтуватись на технологіях перевезень, що дозволяють на перших етапах перевізного процесу об’єднувати групи вагонів для утворення ступеневих маршрутних поїздів призначенням на станцію вивантаження за принципом райдшерингу. Це дозволить прискорити рух та зменшити витрати на перевезення вагонних та групових відправок за рахунок виключення нераціональних переформувань, що виникають на маршруті руху за варіантом слідування даних вагонів як вагонні або групові відправки. Отже, дослідження у напрямі удосконалення зернової логістики на основі моделей перевезень за принципами спільного використання є актуальними.
EN: In order to improve grain logistics based on transportation models based on the principles of shared use, it is proposed to investigate the impact of the use of the ridesharing service of forming tiered routes on the operation of the railway system with the help of game theory.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18225
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кравченко.pdf282.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.