Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18273
Назва: Особливості, проблеми та шляхи активізації самостійної роботи студентів
Автори: Дикань, Олена Володимирівна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Дикань О. В. Особливості, проблеми та шляхи активізації самостійної роботи студентів / О. В. Дикань // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 66-67.
Короткий огляд (реферат): Сучасна система освіти повинна йти шляхом фундаменталізації, для чого необхідно постійно посилювати увагу до предметів, які закладають базу освіти, формують логіку, культуру мислення, стоять на чолі наукового та технічного прогресу цивілізації. У процесі підготовки сучасних фахівців необхідно не тільки передавати готові знання, але й формувати потребу, навички та вміння до самостійної роботи. Це обумовлено тим, що в наш час обсяг інформації настільки великий, що перше місце відводиться вмінню виділити з цього потоку необхідне. У період перебудови вищої школи обрано напрямок на підвищення ролі та збільшення самостійної роботи студентів у різноманітних її формах, особливо з фундаментальних дисциплін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18273
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дикань.pdf308.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.