Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18284
Назва: Удосконалення логістичних систем залізничного транспорту
Автори: Волохов, Володимир Анатолійович
Волохова, Інна Володимирівна
Чебанова, Оксана Павлівна
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Бібліографічний опис: Волохов В. А. Удосконалення логістичних систем залізничного транспорту / В. А. Волохов, І. В. Волохова, О. П. Чебанова // Маркетинг і логістика в системі менеджменту : тези доповідей XІІI Міжнар. наук.-практ. конф. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2020. – С. 31.
Короткий огляд (реферат): Неефективність роботи залізниць на сьогодні пов’язана з недостатнім вивченням проблем управління ефективністю та якістю транспортного виробництва. Сьогодні розвиток світової транспортної системи проходить на основі глобальної логістики, пошуку нових можливостей для формування її цілей. Істотне значення для реалізації глобальної логістики в Україні, зокрема в сфері вантажних та пасажирських перевезень, мають процедури регулювання, що проводять багато країн для зняття торгових, митних, транспортних та фінансових бар’єрів на шляху розвитку міжнародних торгових, соціально-політичних взаємовідносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18284
ISBN: 978-966-941-499-1
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волохов.pdf712.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.