Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18315
Назва: Формування критичного мислення у студентів економічних спеціальностей
Автори: Зоріна, Олена Іванівна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Зоріна О. І. Формування критичного мислення у студентів економічних спеціальностей / О. І. Зоріна // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 90-91.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах господарювання, що характеризуються мінливістю зовнішнього середовища, перед фахівцями постає потреба в забезпеченні швидкого реагування на виникаючі потреби, вміння критично ставитися до обставин і швидко знаходити альтернативи при прийнятті зважених рішень. У таких умовах формування критичного мислення у студентів, у процесі набуття ними практичних навиків під час навчання у закладах вищої освіти, є необхідною умовою забезпечення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці. Необхідно зауважити, що основна мета технології критичного мислення полягає у безпосередньому залученні студентів до навчання за методом сприйняття навчального матеріалу на основі власного досвіду як результату самостійного опрацювання необхідної інформації та формування на цій основі власного аналітичного судження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18315
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зоріна.pdf308.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.