Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1834
Title: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та контрольних заходів з дисциплін "Багатоканальні системи передачі інформації", "Телекомунікаційні системи передачі", "Цифрові системи передачі на залізничному транспорті"
Authors: Трубчанінова, Карина Артурівна
Ковтун, Ірина Володимирівна
Курцев, Максим Сергійович
Issue Date: 2019
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та контрольних заходів з дисциплін "Багатоканальні системи передачі інформації", "Телекомунікаційні системи передачі", "Цифрові системи передачі на залізничному транспорті" / укладачі : К. А. Трубчанінова, І. В. Ковтун, М. С. Курцев ; кафедра транспортного зв'язку. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 39 с.
Abstract: Методичні вказівки містять опис двох занять, тематика яких охоплює питання видів кодування аналого-цифрового перетворення, що розглядаються в рамках навчальних дисциплін «Багатоканальні системи передачі інформації», «Телекомунікаційні системи передачі» та «Цифрові системи передачі на залізничному транспорті». Рекомендовано для студентів усіх форм навчання факультету ІКСТ з освітніх програм «Телекомунікації та радіотехніка», «Інфокомунікації та інженерія» і «Мережеві технології та комп’ютерна техніка».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1834
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.