Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18368
Title: Підвищення ефективності організації самостійної роботи студентів згідно з вимогами кредитномодульної системи навчання
Authors: Камчатна, Світлана Миколаївна
Пустовойтова, Оксана Михайлівна
Issue Date: 2018
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Камчатна С. М. Підвищення ефективності організації самостійної роботи студентів згідно з вимогами кредитномодульної системи навчання / С. М. Камчатна, О. М. Пустовойтова // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 114-115.
Abstract: Сьогодні система освіти і підготовки фахівця має бути націлена на формування активного суб’єкта діяльності (навчальної, трудової, професійної), здатного до самоосвіти, самостійного отримання знань та інформації, знаючого сфери використання і застосування отриманих даних з метою особистого розвитку та самовдосконалення. Кредитно-модульна система організації навчального процесу спрямована на реалізацію положень Концепції розвитку педагогічної освіти в Україні. Основним завданням є управління самостійною роботою студентів, формування спонукальних мотивів учіння, постановка цілей і завдань навчальної та наукової діяльності, їхня організація і контроль за результатами.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18368
Appears in Collections:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Камчатна.pdf308.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.