Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1836
Назва: Розрахунок характеристик волоконно-оптичних напрямних систем телекомунікацій
Автори: Жученко, Олександр Сергійович
Штомпель, Микола Анатолійович
Індик, Сергій Володимирович
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Розрахунок характеристик волоконно-оптичних напрямних систем телекомунікацій : методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та контрольних заходів з дисциплін "Напрямні системи телекомунікацій", "Напрямні системи електричного та оптичного зв'язку", "Основи теорії напрямних систем", "Кабельні лінії та системи", "Лінії зв’язку та автоматики" / укладачі : О. С. Жученко, М. А. Штомпель, С. В. Індик ; кафедра транспортного зв'язку. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 38 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний матеріал, представлений у даних методичних вказівках, входить до відповідних розділів навчальних дисциплін «Напрямні системи телекомунікацій», «Напрямні системи електричного та оптичного зв'язку», «Основи теорії напрямних систем», «Кабельні лінії та системи», «Лінії зв’язку та автоматики», що викладаються на кафедрі транспортного зв’язку Українського державного університету залізничного транспорту. Методичні вказівки також можуть бути використані під час самостійної підготовки, при виконанні курсового та дипломного проектування, а також при викладанні певних розділів інших дисциплін відповідно до навчальних програм. Для студентів, які навчаються за денною, вечірньою, заочною (дистанційною) і поєднаними формами навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1836
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки1.57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.