Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18372
Назва: Організація самостійної роботи студентів з нарисної геометрії та інженерної графіки
Автори: Сухарькова, Олена Іванівна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Сухарькова О. І. Організація самостійної роботи студентів з нарисної геометрії та інженерної графіки / О. І. Сухарькова // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 119-120.
Короткий огляд (реферат): На сьогодні у закладах вищої освіти України спостерігається стійка тенденція щодо зменшення годин аудиторного навантаження з дисциплін «Нарисна геометрія та інженерна графіка» і суттєве збільшення годин на позааудиторну самостійну роботу студентів. Ця тенденція бере початок із часів приєднання України до Болонського процесу і введення кредитномодульної системи навчання. У зв'язку з цим питання ефективної організації самостійної роботи студентів набуває все більшої значущості. Особливо гостро відчувається нестача аудиторних занять на технічних напрямах підготовки. На заняттях з інженерної графіки викладач фізично не в змозі донести всю інформацію з усіх розділів, передбачених нормативною навчальною програмою. Частину матеріалу студенти мають вивчати самостійно, а також виконувати графічні роботи. Тому викладачі кафедри нарисної геометрії та комп’ютерної графіки удосконалили зміст й організацію самостійної роботи студентів з метою підвищення ефективності навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18372
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сухарькова.pdf308.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.