Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18390
Назва: Удосконалення самостійної роботи студентів при вивченні загальноінженерних дисциплін
Автори: Мороз, Володимир Ілліч
Братченко, Олександр Васильович
Логвіненко, Олександр Анатолійович
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Мороз В. І. Удосконалення самостійної роботи студентів при вивченні загальноінженерних дисциплін / В. І. Мороз, О. В. Братченко, О. А. Логвіненко // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 132-133.
Короткий огляд (реферат): Нинішній розвиток навчального процесу зумовлює вдосконалення та осучаснення взаємовідносин студентів і викладачів, що у свою чергу спонукає та мотивує студентів до більш незалежного самостійного навчання. Слід зазначити, що правильна організація та контроль самостійної роботи студентів залежить від кваліфікації викладача, його мотивації та бажання навчати. Процес підготовки студентів до самостійної роботи і управління нею можна поділити на три блоки: мотиваційний (його функцією є цілеспрямоване акцентування викладачем значущості самостійної роботи для опанування всією системою знань дисципліни); технологічний (у його основі знаходиться завдання викладача навчити студентів вміло користуватися навчальною літературою); організаційний (полягає у вмінні студента до самоорганізації).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18390
Розташовується у зібраннях:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мороз.pdf307.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.