Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18407
Title: Досвід застосування електронних навчальних систем у самостійній роботі студента при вивченні дисципліни «Залізничні станції та вузли»
Authors: Кулешов, Валерій Вячеславович
Крячко, Катерина Віталіївна
Огар, Олександр Миколайович
Шаповал, Ганна Василівна
Issue Date: 2018
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Кулешов В. В. Досвід застосування електронних навчальних систем у самостійній роботі студента при вивченні дисципліни «Залізничні станції та вузли» / В. В. Кулешов, К. В. Крячко, О. М. Огар, Г. В. Шаповал // Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (28–29 листопада 2018 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - С. 135-137.
Abstract: За останні роки в університеті впроваджено контролюючі системи оцінювання якості навчання дисциплін. Навчально-методичний аспект інтеграції системи вищої освіти України до європейського освітнього простору – вдосконалення навчального процесу, пов’язане з використанням програмних продуктів. Актуальним завданням є розроблення і використання при вивченні дисципліни «Залізничні станції та вузли» у самостійній роботі студента електронних навчальних систем, що розробляються з застосуванням гіпертекстових і мультимедійних технологій і можуть використовуватися для денної, заочної та дистанційної форм навчання, а також для самопідготовки студентів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18407
Appears in Collections:Організація самостійної роботи студентів у контексті підвищення якості освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кулешов.pdf313.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.