Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1840
Назва: Проектування телекомунікаційної мережі зв’язку на основі обладнання синхронної цифрової ієрархії
Автори: Приходько, Сергій Іванович
Жученко, Олександр Сергійович
Лисечко, Володимир Петрович
Трубчанінова, Карина Артурівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Проектування телекомунікаційної мережі зв’язку на основі обладнання синхронної цифрової ієрархії : методичні вказівки до курсового проектування та виконання кваліфікаційних робіт з дисциплін "Багатоканальні системи передачі інформації", "Телекомунікаційні системи передачі", "Цифрові системи передачі на залізничному транспорті" / укладачі : С. І. Приходько, О. С. Жученко, В. П. Лисечко, К. А. Трубчанінова ; кафедра транспортного зв'язку. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 94 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках викладено основні питання, що розглядаються в рамках навчальних дисциплін «Багатоканальні системи передачі інформації», «Телекомунікаційні системи передачі» та «Цифрові системи передачі на залізничному транспорті» і які необхідно вирішити при курсовому проектуванні телекомунікаційної мережі зв’язку на основі обладнання синхронної цифрової ієрархії,. Методичні вказівки також можуть бути використані під час самостійної підготовки, виконання кваліфікаційних робіт, а також при викладенні певних розділів інших дисциплін відповідно до навчальних програм. Рекомендуються для студентів усіх форм навчання факультету ІКСТ з освітніх програм «Телекомунікації та радіотехніка», «Інфокомунікації та інженерія» і «Мережеві технології та комп’ютерна техніка».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1840
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки2.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.