Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18429
Назва: Забезпечення ефективності інноваційної діяльності підприємств залізничного транспорту
Автори: Торопова, Владислава Ігорівна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Державний університет інфраструктури та технологій
Бібліографічний опис: Торопова В. І. Забезпечення ефективності інноваційної діяльності підприємств залізничного транспорту / В. І. Торопова // Виклики та перспективи соціально-економічного розвитку залізничного транспорту – УКРПРОФЗТ 2021 : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. – Київ: ДУІТ, 2021. – С. 113-115.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність та переваги шерінгу, визначено основні моделі шерінгу інноваційних ресурсів для підприємств залізничного транспорту та визначено напрями ефективного використання моделей шерінгу на залізничному транспорті. В сучасних умовах функціонування, що наразі характеризуються глобалізаційними процесами, тотальною цифровізацією, інформатизацією, гіперконкуренцією, забезпечити ефективність господарювання підприємств залізничного транспорту та їх конкурентоспроможність на внутрішньому та світовому ринку транспортнологістичних послуг можливо лише за рахунок своєчасної та якісно організованої інноваційної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18429
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Торопова.pdf1.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.