Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18433
Назва: Фінансові аспекти економічної безпеки залізничного транспорту
Автори: Журавель, Кирило
Дата публікації: 2018
Видавництво: Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди
Бібліографічний опис: Журавель К. Фінансові аспекти економічної безпеки залізничного транспорту / К. Журавель // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 31 серпня 2018 р. – Переяслав-Хмельницький, 2018 р. – С. 16-17.
Короткий огляд (реферат): В умовах ринкової економіки важливою задачею підприємств та галузей є розробка та використання системи економічної безпеки. Економічна безпека підприємства – це стан найбільш ефективного використання ресурсів для ліквідації загроз та забезпечення стійкого функціонування підприємства в теперішній та майбутній час. Діяльність кожного підприємства неможлива без виникнення ризикових ситуацій. Сутність економічного ризику полягає в тому, що суб’єкт, який виконує ту чи іншу операцію не знає її результатів, але уявляє собі ймовірність кожного з можливих наслідків. Ризик на залізничному транспорті – це ймовірність настання потенційної економічної небезпеки для підприємства залізничного транспорту, отримання небажаних результатів або недосягнення поставлених цілей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18433
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Журавель.pdf833.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.