Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18434
Назва: Зміст транспортного забезпечення зовнішньоекономічної діяльності
Автори: Староватова, Світлана
Крихтіна, Юлія
Дата публікації: 2018
Видавництво: Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди
Бібліографічний опис: Староватова С. Зміст транспортного забезпечення зовнішньоекономічної діяльності / С. Староватова, Ю. Крихтіна // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 31 серпня 2018 р. – Переяслав-Хмельницький, 2018 р. – С. 25-27.
Короткий огляд (реферат): Зовнішньоекономічна діяльність підприємства тісно пов'язана з транспортним забезпеченням, яке являється одною з важливих складових процесу організації доставки товарів від місця їх виготовлення до місця споживання. По суті воно ідентичне товарообігу, яке базується на концепції логістики. Разом з тим транспортне забезпечення доцільно розглядати як самостійний аспект системи товарообігу, що має свою специфіку. Під транспортним забезпеченням розуміють сукупність елементів, які знаходяться в тісній взаємодії і складають єдину транспортну систему, що об'єднує операції, які пов'язані з виробництвом і обігом продукції. Продукцією транспорту являється безпосередньо сам процес переміщення товарів від виробника до споживача. В цьому й полягає суть транспортних послуг, які є основною ланкою зв’язку між продавцем і покупцем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18434
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Староватова.pdf1.34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.