Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1843
Назва: Розрахунок турбокомпресора системи газотурбінного наддуву двигуна внутрішнього згоряння
Автори: Счастний, Євген Євгенович
Каграманян, Артур Олександрович
Панчук, Олексій Вікторович
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Розрахунок турбокомпресора системи газотурбінного наддуву двигуна внутрішнього згоряння : методичні вказівки до дипломного проектування і виконання курсового проекту з дисципліни "Нагнітачі та турбіни" / укладачі : Є. Є. Счастний, А. О. Каграманян, О. В. Панчук ; кафедра теплотехніки і теплових двигунів. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 31 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять інформацію про сучасні тенденції в застосуванні системи газотурбінного наддуву для двигунів внутрішнього згоряння. Наведено дані про конструкції турбокомпресорів, особливості їх використання, компонування ГТН на двигуні. У другій частині вказівок наведено методику розрахунку газової турбіни турбокомпресора і оцінки її придатності до використання в складі турбокомпресора. Методичні вказівки призначено для студентів спеціальності «Теплоенергетика», що виконують дипломне проектування двигунів внутрішнього згоряння, дизель-електричних станцій та ін. Також вказівки необхідні для виконання курсового проекту з дисципліни «Нагнітачі та турбіни».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1843
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТТД 134.pdf959.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.